Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Michael Star

Michael Star, absolvent al Facultăţii de Silvicultură, şi-a dat seama repede că arborii nu-l ascultă deloc de aceea a preferat oamenii. A facut cam tot ce se putea având ca punct de sprijin sunetul.

A pus bazele primei trupe dance când încă nu se foloseau CD-uri, cânta numai live pentru că pozitivele erau prea scumpe, apoi a lucrat în studiouri de producţie, a sonorizat spectacole, piese de teatru, a pus muzică la banchete, nunţi, petreceri private şi în 1996 a devenit DJ/MC în Disco Maraton Suceava. Aşa a început.

De atunci, alături de echipa Party-Show, a colindat cluburile si discotecile din zona Suceava pâna în 2005 când a inceput colaborarea cu Funky Dj’s. In primăvara anului 2006 a lansat primul single solo SĂRI!, pentru albumul ReStart al trupei Funky Dj’s (care nu a apărut niciodată pe piață).

Începând cu vara 2006 a fost rezident in cluburi şi discoteci din Costineşti: MegaDiscoteca Tineretului Costineşti (2006, 2009), Disco Ring Costineşti (2007, 2008), Midnight Sun Costineşti & Loca Beach Costineşti (2010, 2011).

Concepte de petrecere proprii: Violin Show, White Angels Party, Music Likes You, Remember Costineşti, Dancefloor Limited Edition (pentru detalii consultă oferta).

În prezent îl gasiţi în cluburi şi discoteci, săli de concerte şi evenimente open air. Povestea continuă pe scena si la pupitru, cu alte piese şi cu zâmbetul pe buze.

Imagini

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (8)

 1. EduArT

  Fosta Disco Maraton, acuma e Club Maraton

  Răspunde

  • eu

   e sura maraton poate
   grajd

   Răspunde

  • Vlado

   Acum nu mai e deloc :D

   Răspunde

 2. Michael

  ce vremuri….

  Răspunde

 3. seby

  michael cmf? … >>>> :D nu mi-am dat seama ca esti asa de renumit :O:O oricum imi pare bn ca te-am cunoscut >> ….. ne vedem la sala :)))))))…. :seby …

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.