Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

E.ON Energie România – Centrul de relații clienți Suceava

E.ON Energie România a fost creată prin fuziunea companiilor de gaze naturale şi energie electrică E.ON Gaz România şi E.ON Moldova Furnizare, iar lansarea sa marchează apariţia serviciilor integrate în domeniul furnizării de energie în România.

Centrul de Relaţii Clienţi a fost înfiinţat pentru rezolvarea rapidă şi eficientă a tuturor solicitărilor tale legate de furnizarea energiei electrice.

Îţi oferă informaţii despre:

 • încheierea contractului de furnizare;
 • modificarea contractului existent;
 • documente de acces la sistem;
 • reglementări în vigoare;
 • informaţii cu privire la ajuroul de încălzire;
 • detalii despre conţinutul facturii;
 • modalităţi de plată a facturii;
 • utilizarea energiei în condiţii de siguranţă;
 • adrese utile, numere de telefon, program cu publicul;
 • alte solicitări şi sesizări de natură comercială.

Program de lucru cu clienții

 • luni – miercuri / 8:00 – 16:00
 • joi / 10:00 – 18:00
 • vineri / 8:00 – 16:00

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (41)

 1. Greculesi Paulina

  Cea mai nenorocita companie ca distribuitor de energie si servicii de pe teritoriul Romaniei,cei care au facut privatizarea si-au luat tainul,iar romanul ramane cu tahanul.
  SUNTETI NISTE NEMERNICI !!!!

  P.S. De ce va scriu asta,dupa logica dvs. iluminata este posibil sa trimiti un plic cu o factura pe 07.05.2013 ora 13.22 facturare oficiu postal si sa-mi inpuneti plata pe data de 09.05.2013 ???????? Unde va este logica domnilor,sau doriti sa mai castigati si din penalizarile care survin din neplata la termenul impus prin factura.
  In cazul in care voi mai avea un asemenea incident va voi da in judecata nu jumai eu ………

  Răspunde

  • mad_john

   facturile ajung mai greu ce-i drept dar nu-ti pune nimeni penalizari, mai ai inca 30 sau 45 de zile nu mai stiu exact, timp de la data scadentei in care o poti plati. Pentru a evita acest incident opteaza pentru factura on-line

   Răspunde

   • Florin

    Dar daca primesc facturi,vin echipe sa-mi taie ,,lumina,, ,facturi amenințare,, …pentru un post debransat (LA CERERE) după 9(nouă)ani și ei vin în jeep-uri de mii de euro….nu se cheama FRAUDĂ?

    Răspunde

   • Lacri

    Si eu cu plata facuta din martie ,apar cu plata anticipata si vin 4 la usa ca ma suna pe un nr de tel nevalid si rage ca nu am platit si sa fac dovada nu sa zica ca sant blocati de banci si nu se descarca platiele sa se confirme la dansi plata

    Răspunde

 2. fediuc aurel

  sunt fediuc aurel din balaceana-suceava ,in luna februari 2013 am primit factura190001714240 in valoare de 182,63 lei cu date de facturare 9.12 2011 -1.03 2012 si 16.11.2012-16.12.2012(dupa 2.si 1 an) .In luna mai 2013 am primit factura 140001972978 in valoare de 328,68 lei ,cu date de facturare incepand din 21.12.2012 si pana 19,04 2013. in aceste perioade ,la 2 luni am primit facturile curente pe care le-am achitat in termenul prevazut pe factura .Cu alte cuvinte mi s-au dublat plata facturilor,Pentru ce se baga abuziv mana in buzunarele noastre?

  Răspunde

 3. Ciobanu Gheorghe

  Ma numesc CIOBANU GHEORGHE, loc. Catamarasti Deal, nr. 677, com. Mihai Eminescu, jud. Botosani. Acum cateva minute, am vorbit cu o doamna de la rel cu clientii care nu a dorit sa isi dea nici macar numele. Am semnat un contract de racordare la gaz, iar la momentul respectiv cand am si platit pe 14.05.2013, nu mi s-a spus ca in termen de 180 de zile se face lucrarea. Pot spune ca nici acum acum nu a ajuns documentatia de la Suceava la Botosani la E ON. Va rog sa ma lamuriti, cum incasati fara sa oferiti informatii? De ce nu imi dati terment de 180 zile sa platesc facturi si nu sa platesc lucrarea in avans cu 180 zile. Va rog sa imi spuneti de ce dureaza atat de mult sa trimiteti cateva acte la Botosani! Tel. 0785956461
  Astept raspuns!

  Răspunde

 4. Dragan Cristina

  Buna ziua. Acest site exista, dar degeaba . Dupa cum vedeti nimeni nu se sesizeaza de gravele incoveniente din sistemul energiei. Prosta functionare si lipsa competentei celor ce lucreaza in acest domeniu aduc oamenii la exasperare chiar daca sunt buni platitori si-si onoreaza contractele. Caz concret: nu primesc plicul cu dispozitia de plata iar cand ma prezint la sediul EON din Centrul orasului Suceava pierd o ZI intreaga cu proasta procedura de informare de acolo. Din multitudinea de ghisee din incinta nu te putea informa imediat despre plata ta, fiind nevoit sa stai dupa bonuri de ordine care se derulau 1 pe ora. Nu este posibil asa ceva …oriunde ai merge in lume, sa fii nevoit sa pierzi ore intregi sa afli cat ai de platit curentul. Unde va este operativitatea? De ce atatia functionari ? Au calculartor la dispozitie…de ce le trebuie ore sa citeasca cat ai de plata?

  Răspunde

 5. je

  oameni buni, ferice de voi ca macar ati reusit sa luati legatura cu ei. eu incerc sa iau legatura telefonic cu agentia din Radauti. vreau sa reziliez contractul de furnizare tv, reziliere care trebuie innoita (absurd si iogic) in fiecare an in luna noiembrie. am in momentul de fata 38 de apeluri efectuate, la care nu am primit raspuns. nu au nici un mail pe site-ul local, si nici un fax. voi mai insista cu telefonul. probabil ca la apelul cu nr 70 voi lua o pauza de ceai.

  cine e pe tura asta o sa-si blasteme ziua si o s-o numeasca „ziua cu 70 de apeluri telefonice fara oprire” .

  P.S. urmeaza apelul nr 39

  Răspunde

 6. je

  Apelul cu nr 51. mai avem 19 apeluri si luam pauza.

  Răspunde

 7. je

  stiti cum mananca americanii pop-corn in fata televizorului…. ei, asa mananc si eu acum alune in fata calc asteptand sa raspunda cineva de la eon radauti.

  apelul nr 60 in desfasurare. mai avem zece.

  Răspunde

 8. elena

  doresc sa stiu cum pot sa ma racordez la reteau electrica,locuiesc in afara satului varful dealului si nu trece reteau electrica pe acolo ce este nevoie sa fac ca sa-mi puna lumina,parca am fi in epoca de piatra nu se poate sta asa,unde trebuie sa apelez

  Răspunde

  • Nicol

   Cadrul general al procedurii de înregistrare, investigare şi soluţionare a petiţiilor consumatorilor

   Clientul poate depune o petiţie prin următoarele modalităţi:
   La Centrul de Relaţii Clienţi, prin completarea formularului solicitat agenţilor de vânzări
   La Centrul de Servicii Clienţi, printr-un simplu apel telefonic la numerele 0265 200 366 sau 0801 000 366
   Prin e-mail la adresa serviciiclienti@eon-romania.ro
   Prin trimiterea petiţiei prin Poşta Română la adresa: E.ON Energie România, Centrul de Servicii Clienţi, O.P. 1, C.P. 10, Târgu Mureş sau E.ON Energie România, Str. Justiţiei, nr. 12, 540069, Târgu Mureş, în atenţia: Departamentului Managementul Reclamaţiilor.

   Petiţiile vor fi înregistrate într-un sistem informatic fiind evidenţiate : nr. de înregistrare, data petiţiei, subiectul petiţiei, emitentul petiţiei şi sunt alocate unei categorii.

   În funcţie de tipul petiţiei, termenele legale de soluţionare şi răspuns sunt următoarele:
   Petiţii referitoare la factură – 15 zile
   Petiţii referitoare la contractarea gazelor naturale – 15 zile
   Petiţii referitoare la calitatea gazelor naturale – 15 zile
   Petiţii referitoare la măsurarea cantităţilor de gaze – 30 de zile
   Alte tipuri de solicitări – 30 de zile

   Din Centrul de Relaţii Clienţi, Centrul de Servicii Clienţi sau Departamentul Managementul Reclamaţiilor petiţiile sunt transmise departamentului specializat din cadrul companiei E.ON Energie România, pentru a se da un punct de vedere.

   Punctul de vedere privind petiţia depusă de client este comunicat Centrului de Relaţii Clienţi, Centrului de Servicii Clienţi sau Departamentului Managementul Reclamaţiilor, se elaborează răspunsul, se înregistrează în sistemul informatic, iar acesta este transmis către client.

   Răspunde

 9. Timinger Cezar-Ovidiu

  Subsemnatul Timinger Cezar-Ovidiu ,domiciliat pe Strada Iasomiei Nr.1 A cu adresa de corespondenta Strada Calea Burdujeni Nr.8 Bl.40 Sc.B Ap.12 Et.2 am fost sunat de vecini ca la terenu meu proprietate privata sunt niste muncitori adika trei oameni ei venind la ora 08:30 acestea nu avand nici un act la ei adika legitimatii sau vreo foaie document ca se vor desfasura lucrare in zona pentru ami muta contorul de energie electrica acesta fiind functionabil nou contorul pus tot de firma dumneavoastra este dat si drumu la curent eu platesc factura cand mi se emite pentru a platii curentu este platit de mine cand l-am tras in curtea mea privata,am inteles de la acei muncitori ca mi se pune un stalp langa gardu meu si mil scoate in drum afara ca sa poata citii eu nu platesc aceste lucrari de mutare si punere stalp ca sa stiti eu ma voi adresa la Protectia Consumatorului in cazul in care ma puneti sa platesc aceste lucrari muncitori mi-au zis ca nu platesc nimik ci doar firma are aceasta obliagtie de lucrare sa faca va multumesc

  Răspunde

  • Mihai

   Salut cezar degeaba te duci la protectia consumatorului ca nu rezoli nimic de 2 luni umblu eu pe drimur ca nu pot pune in fuctiune o pompa de caldura trifazic din cauza curentului foarte slab si lor nici nu le pasa aici ar trebui o greva toata tara casi bad joc de noi

   Răspunde

 10. CALISTRU GABRIELA

  MA NUMESC PAVEL GH VASILE SI AM O FACTURA DE 1.522,30 CEIA CE EU NU AM CONSUMAT INTRO LUNA ACESTI BANI SI NU AM DE UNDE ACHITA NU AM NICI UN VENIT DE NICAERI SI AS VREA SA STIU DACA POT PLATI ACESTI BANI IN MAI MULTE RATE ,SAU TREBUIE TOTI ODATA ACHITATI ASTEPT RASPUNS URGENT.

  Răspunde

 11. laurentiu filimon

  buna ziua ma poate ajuta cineva si pe mine , sa-mi spuna cam cat ajunge taxa de inchidere respectiv repunere a curentului electric daca a fost inchis pentru neplata ? desigur dupa ce am achitat taote facturile precedente

  Răspunde

 12. ionut ostafe

  buna, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? am construit casa pe strada PICTOR ROMEO CALANCEA in burdujeni si vreau sa ma racordez la energie electrica. pe strada mea nu sunt stalpi de curet si vecinii mei si-au tras de la casa la casa fara contracte propriuzise. ce trebuie sa fac ? si ce acte imi trbuie? daca ma poate ajuta cineva va rog sa imi scieti un e-mail la adresa ionutpadova@yahoo.it va multumesc anticipat..

  Răspunde

 13. morosan ioan

  de ce nu se raspunde la telefon cand se suna la relatii cu clienti ,ma tine si cate o ora cu telefonu deschis ,asta este batae de joc

  Răspunde

 14. Ilie Victor-Stefan

  Acum am primit factura de energie electrica,iar maine este scadenta.Unde au disparut zilele in care nu se percepeau penalitati? Telefonul de relatii cu clientii ,desfiintati-l pentru ca vi-l platim degeaba dupa cum va platim si pe voi degeaba. Asta-i cind nu ai de unde alege! Dar poate nu va mai dura mult.Aveti bunul simt macar si raspundeti mesajelor acestor clienti captivi care au ajuns la capatul rabdarilor.

  Răspunde

 15. CROITORU DORIN

  Ca la noi la nimenea,factura la lumina na venit,unde e….DUMNEZEU stie,cand vii sa ma debranjezi ……atunci platesc!fara penalizari. HALAL servicii……

  Răspunde

 16. Teleaga George

  Unde platesc consumul de energie electrica daca postarita mi-a spus ca nu mai vin facturile cu Posta Romana. Locuiesc la tara in satul Parhauti jud. Suceava. Nu stiu cum se procedeaza.

  Răspunde

 17. cioarba sebastian

  Aceeasi intrebare ca si domnul de mai sus:cum putem afla valoarea facturilor emise de catre dvs si cum ajung facturile la noi daca s a reziliat contractul cu posta romana cine este cel care distribuie facturile la Parhauti si de ce nu se comunica imformatia ??
  Sper sa primesc un raspuns in timp util fara sa fiu pus in situatia de a fi penalizat …multumesc anticipat

  Răspunde

 18. karbax

  Pentru cei care nu primesc facturile sfatul meu este sa va faceti cont pe my eon, activati factura electronica si primti totul pe mail. Singurii care sufera de pe urma neprimirii facturilor sunt clientii, nimeni de la EON nu va va plinge de mila. Daca nu plati , singurii care vor avea de suferit sunteti voi si electricienii care va vor intrerupe curentul pentru ca ei vor incasa injuraturile de la voi. Nici unul din cei care ar merita injuraturile voastre nu le va primi. Deci, daca vreti sa evitati o gramada de probleme si nervi care vor afecta in special sanatatea voastra activati factura electronica pe sit Eon. Eu asa am facut si am si platit din fata calculatorului (necesar un card).

  Răspunde

 19. Alex

  Buna ziua. Ce acte sunt necesare pentru schimbarea proiectului?

  Răspunde

 20. Alex

  La gaz metan

  Răspunde

 21. Mihai

  Astea dela eon sunt cei mai mari hoti depe fata pământului dupa ce ca ai probleme cu curentul ca e foarte slab mai vor si bani eu de 2 luni am probleme cu ei pela protectia consumatorului dar degiaba sunt toti mâna in mâna cei mai mari hoti depe fata pământului

  Răspunde

 22. Mihai

  Am o intrebare alta companie nu este in nafara de eon ???

  Răspunde

  • eliza

   acum a aparut in suceava energaz platesti doar ce consumi fara estimari si regularizari str ana ipatescu nr 6,si au si pret mai mic la gaz metan. faci contract cu ei si ai scapat.

   Răspunde

 23. Oana

  Dl Mihai, mai sunt multe alte companii, in zona dvs au intrat de anul trecut iar din aprilie este si energaz, cu sediu pe Ana Ipatescu nr 6, peste drum de Hotel Bucovina! Aveti plata doar pe ce consumati, fara estimari, si reducere de 9% la pretul gazului. Energaz este o companie rivala cu Eon furnizare dar plateste pentru interventii si reparatii la Eon Distributie, deci nu se schimba nimic in afara de factura!

  Răspunde

 24. sc intim matrix

  sa facturat 800 kw in plus daca nu pot plati se calculeza penalizari asta se intimpla lunar ce safac.

  Răspunde

 25. Naomi

  Dragii mei
  Într o luna si zece zile
  S a acumulat o factura la gaz de 2.300 Roni
  Puteți crede așa CEVa ????
  Sunați ma si spuneți daca si voi aveți asemenea surprize 0.7.3.68.333.68..Lya

  Răspunde

 26. Cornelia

  Da se poate tocmai am primit o regularizare la energie electrica de 2300 pt un imobil nelocuit jumate de an…..sa nu le dau foc?!

  Răspunde

 27. Maria

  Buna ziua.Stie cineva cât costă un bransament electric nou an jud Suceava?

  Răspunde

 28. pista marinica

  LA RDS ESTE MAI IEFTIN.(o factura de 1070 la eon la RDS 840 lei lei)..dupa ce m-am schimbat la un alt furnizor m-au sunat de la TG-Mures ca sa-mi faca o noua oferta fiindca sunt un client bun..dar pana atunci nici nu au vrut sa auda…
  La RDS se plateste lunar transmtetii indexul iar la 6 luni regularizarea…

  Răspunde

  • Valy

   Mie mi-au socotit contoru pus nou în luna 7 2018 consum in luna 01 01 2019. 3679 și mia trimis factura 2.207,40 ar fi 22 milioane socotit în lei vechi
   În schimb contorul înregistrează 36.79 adică 36 kilowati consum care ar costa în jur de 22 lei noi
   36.79×0,60=22,074
   Am făcut contestație prin e-mail la serviciiclienti@eon-romania.ro
   Solicit recalculare factura energiei electrice întrucât citirea este incorectă de către operatorul dumneavoastră, date caracter personal 9274 deoarece contorul înregistrează la ora actuală 36.79kw nu 3679kw ,adaug imaginea contorului
   cod client 1003859085
   Cod de consum 5003579796
   Numărul de contract 3016633105
   Si am adăugat și imaginea cu cntoru unde înregistrează 36.79

   Răspunde

 29. Amna

  Sunteti niste cretini! Stam de dimineata fara caldura si curent electric in Suceava!

  Răspunde

 30. Victor Lahman

  Stau in Suceava Strada Traian Popovici am facut demersuri pt a se aduce in zona curentul electric. Mi SA raspuns CA daca cand ca incepe Primaria Suceava lucrarile de extindere a retelei in zona voi fi anuntat sau contacts. Curios in ziua de Vineri in Vecin pe care SI eu l am intrebat Acuma ceva Ani SA vorbim toti din zona SA tragem Linus de electricitate SI a adus cablul Pana la Poarta. Candam intrebat de muncitorii care efectuau lucrarea in zona mi au spus ca ei fac doar lucrarea SI can vecinul de incadreaza in 200 m…..Pana la retea…..urat din partea dvoastra a Autoritatilor competente pt ca nu faceti decat lucrari cum aveti chef….Dne ajuta Rusine

  Răspunde

 31. Lavinia

  Funcționari incompetenți si impertinenti! Rusine!!!

  Răspunde

 32. eugen

  buna ziu cand puteti sami trimiteți pe cineva sa controleze contorul cand se învârte cand nu ?

  Răspunde

 33. Maria-Cornelia Ursachi

  Nu am diacritice la acest laptop.
  Credeam ca sunt singura cu probleme. Constat ca sunt foarte multe persoane nemultumite… Na, poate alt furnizor…

  Răspunde

 34. Savu

  Buna ziuoa eu am schimbat contractul in august la elecitritate si dia tunci nu mio venit nicio factura sti cineva sa imi spuna ceva mersi?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.