Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Basic Dance

Una dintre cele mai ușoare și plăcute metode de a vă simți bine și de a vă menține în formă este, fără doar și poate, dansul. Nu se cunoaște momentul în care oamenii au început pentru prima dată să danseze, dar, fiind o activitate spontană, aproape universală și strâns legată de alte aspecte ale culturii, este posibil ca dansul să se fi dezvoltat odată cu specia umană. Dansul poate avea caracter ritualic, de artă sau de divertisment.

Acest limbaj al trupului spune o poveste, servește în scopuri religioase, este liant social sau, pur și simplu, o activitate plăcuta. Prin dans, ne dezvaluim emoțiile, stările sufletești și ideile. În plus, este o metodă excelentă de relaxare.

O veste bună este aceea că lecțiile de dans pot începe la orice vârstă, iar profesioniștii ne asigură că nimeni nu are doua picioare stângi. Dacă vă este teama să nu vă faceți de râs, stați liniștiți! Există cursuri de dans speciale pentru începători și, în plus, toată lumea se află acolo pentru divertisment, pentru a înlătura monotonia, ca să lege noi prietenii și să se mențina în formă.

Si, pentru ca tot vorbeam de forma fizica, trebuie sa stiti ca, efectuate cu regularitate, cursurile de dans imbunatatesc mobilitatea articulatiilor si a musculaturii precum si elasticitatea si flexibilitatea intregului corp.

Dansul este o formă de comunicare între tine şi corpul tău, între tine şi ceilalţi oameni. Este o comunicare nonverbală, spontană, ceea ce implică participarea atât a conştiinţei cât şi a subconştientului, o comunicare într-o situaţie destinsă, securizantă, pe care o creează ritmul muzicii şi convenţia socială care asociază dansul cu momente, care în cadrul terapiei prin dans se susţin reciproc.

Dansul reia contactul conştient cu emoţiile stocate la nivel somatic de-a lungul vieţii. Emoţiile puternice care nu sunt exprimate în momentul trăirii lor de către fiinţa umană se păstrează sub forma unor tensiuni musculare la nivelul acelor părţi ale corpului legate simbolic de situaţia trăită.

Cursurile de dans solicită mult mai multe grupe de muşchi decât activităţile obişnuite. Prin dans, încercând să devii mai expresiv, descoperi din nou, ca un copil, posibilităţile uitate ale corpului tău şi conştientizezi acele tensiuni de mult uitate.

Dansul îţi impune acea stare de joc, de liber acces pe tărâmul imaginaţiei, unde totul este posibil prin improvizaţie, unde problemele îţi apar mai altfel, unde stereotipurile şi blocajele se pierd în varietatea posibilităţilor (un prim pas spre rezolvarea conflictului intern), şi acea stare de deschidere spre ceilalţi (primul pas spre rezolvarea conflictului cu celălalt).

Oricare ar fi tipul de dans pentru care optați, rezultatele fizice și psihice nu vor întârzia să apară: scăpați de stres, vă tonifiați musculatura, căpătați încredere în propriile forțe și deveniți mai pasionali.

În general, cursurile de dans se desfășoară pe module de 2-3 luni, fiecare ședință având o durată de aproximativ o ora și jumatate. Special gândite pentru oamenii activi, lecțiile de dans încep în cursul săptămânii dupa ora 18:00, astfel încât lipsa timplului nu mai este o scuză.

Stiluri de dans: salsa, bachata, zumba, samba, jive (rock’n’roll), vals, folclor românesc.

Contact

 • Basic Dance Suceava
 • voice+4 0741 577 039
 • voice+4 0745 996 356
 • Centrul de Calcul, etaj 1, camera 118, Suceava
 • Download vCard

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (12)

 1. gaby

  am auzit ca astia de la boomdance sunt mai profi …..asa e?

  Răspunde

  • Daniel PROROCIUC

   Ne întrebi pe noi sau pe ei? Eu zic să încerci ambele cluburi și apoi să ne spui și nouă care e mai „profi” :)

   Răspunde

  • Leneschi Aurelia

   Cei de la Boom Dance sunt sunt cei mai tari……va spun din experienta:)

   Răspunde

   • ArTiStul

    Din experiența cu Boom Dance, dar din cea cu Basic Dance? Cred că ai putea să emiți o asemenea judecată în momentul în care ai trecut pe la toate.

    Răspunde

 2. gabriela

  as vrea si eu sa ma inscriu la niste cursuri de dans..dar as vrea sa stiu unde anume in suceava se tin si cat costa?

  Răspunde

  • Roxana

   inscrierile se fac pana pe data de 14.07.2010. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon: 0741.577.039 si 0744.278.542.

   Răspunde

 3. Ana

  M-ar interesa si pe mine pretul cursurilor si cand se pot face inscrieri. Multumesc!

  Răspunde

 4. Cristina

  As vrea sa stiu si eu cand se mai pot face inscrieri si care este pretul?

  Răspunde

 5. Roxana

  Inscrierile se fac pana la data de 15 octombrie. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic la urmatoarele numere: 0741.577.039, respectiv 0744.278.542.

  Răspunde

 6. deea

  buna! cand se mai pot face inscrieri?

  Răspunde

  • Roxana

   Buna! De pe data de 06.01.2011 se fac noile inscrieri, iar de pe data de 17.o1. incep cursurile. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la urmatoarele numere: 0741.577.039, respectiv 0744.278.542.

   Răspunde

 7. Bybi

  Vreau sa multumesc scolii de dans Basic Dance pentru rezultatele pe care le-am obtinut alaturi de ei … Fac o echipa fantastica, profesori tineri cu multi ani de experienta (greu de gasit) , un ambient foarte placut , civilizat, curat, ce sa mai zic de nota 10. Vreau sa multumesc in special profesorilor Alex si Roxana pentru timpul care mi l-au dedicat si felul in care m-au tratat.
  Voi reveni pe 13 mai :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.