Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Clubul de Dans Sportiv Boom Dance

Clubul de Dans Sportiv Boom Dance Suceava s-a înfiinţat la începutul anului 2009 de către Sergiu Tihon şi Mihai Siminiuc iar la scurt timp a obţinut afilierea la Federaţia Română de Dans Sportiv şi la Ministerul Tineretului şi Sportului.

Cu sprijinul unui grup de tineri entuziaşti şi a unor copii ce doreau să continue pregătirea la un alt nivel academic şi de competiţie, Boom Dance a luat naştere din pasiune şi din dorinţa de a ridica la standarde profesioniste iniţierea în tainele dansului sportiv şi dansului în general.

Ne străduim să oferim o experienţă plăcuta tuturor celor care vin să înveţe să danseze. De aceea, tratăm cu seriozitate efortul cursanţilor noştri de a învăţa şi de a practica dansul. Dorim să punem la dispoziţia copiilor şi alte activităţi mult mai educaţionale, interesante sau cel puţin mai artistice faţă de statul la calculator sau televizor.

Boom Dance este încă un club tânăr, dar care promite multe, dat fiind faptul că este în plina ascensiune atât în privinţa performanţelor sportive cât şi din punct de vedere al calităţii serviciilor şi al realizărilor necompetiţionale (dispune de mai multe săli de antrenament, organizare de cantonamente, concursuri naţionale de dans, evenimente…).

În cadrul clubului se pot înscrie copii începând cu vârsta minimă de cinci ani până la adulţi ce ajung şi la 80 de ani, fiecare dintre aceştia fiind repartizaţi în grupe structurate pe vârste (copii şi adulţi) şi nivel (începători, intermediari, performanţă). La grupele de începători, inscrierea se face oricând, tehnica de bază fiind predată ciclic de către instructorii noştri. Nu există durată limitată a cursurilor, perioada de înscrieri, preselecţie sau limite de vârstă. Trecerea de la o grupă la alta se face de către instructorul / antrenorul dumneavoastră.

Unde se ţin cursurile de dans?

Cursurile de dans se ţin în mai multe locaţii din oraşul Suceava, tocmai pentru a fi mai aproape de cursanţii noştri. Astfel, clubul lucrează in mai multe săli de dans, fiecare dintre ele având grupe în funcţie de vârstă şi nivel.

În Suceava ne puteti gasi la:

 • sala Boom Dance (lângă Carrefour, clădire albastră, etaj 2)
 • sala Boom Dance 2 (Centru de Calcul, sala 100 bis)
 • sala Şcoala Generală Nr. 3 (strada Mărăşeşti)

Oferta Clubului Boom Dance

Cursuri de dans pentru copiii de grădiniţă

Aceste cursuri sunt exclusive pentru copiii cu vârste cuprinse între 4-7 ani. Stiluri de dans: dans modern, fantezie coregrafică, dans tematic.

Cursuri dans sportiv

Cursurile de dans sportiv se adresează copiilor care au o vârstă minima de 6 ani. Aceste cursuri vor fi grupate pe mai multe categorii, în funcţie de vârstă şi nivel: începători, intermediari, avansaţi, performanţă. Dansuri latino-americane: cha-cha-cha, samba, rumba, jive, passo doble. Dansuri standard: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox.

Cursuri dans modern

Aceste cursuri se adresează copiilor care au o vârstă minimă de 9 ani. Ele vor fi grupate pe mai multe categorii, în funcţie de nivel: începători, intermediari, avansaţi. Se vor practica ca stiluri de dans: pop dance, hip-hop, studio dance. Aceste cursuri vor începe în momentul în care se va constitui o grupă de minim 15 copii.

Cursuri after-work

Această grupă este una strictă pentru adulţi, deci pentru persoanele care au cel puţin 16 ani. Aceasta este o grupă deschisa after-work, însă se pot face şi grupe închise, la care sa participe doar colegii din cadrul unei firme. Sunt special gândite pentru cei ce au un program de serviciu de cel putin patru ore pe zi. La acest curs se învaţă mai multe stiluri de dans. Este un mix de dansuri printre care: salsa, merengue, bachata, tango argentinian, samba, cha-cha-cha, rumba, jive şi vals. Caracterul predării este unul social! La grupele de începători, se pune accent pe divertisment, nu pe competiţie! Adica: ne pregătim pentru nuntă, discoteci, petreceri, fun şi nu pentru concurs (diplome, cupe, campioni şi campioane, nervi, stres). Antrenamentul va fi adaptat nivelului fiecărei grupe, iar abordarea va pune accent pe creativitate şi mai puţin pe tehnică. Dar pentru a ajunge la creativitate fiecare cursant trebuie să înveţe cum să stăpânească paşii şi poziţia corpului.

Dansul mirilor (ore particulare)

Mai ai câteva zile sau săptămâni până la nunta ta şi ştii că trebuie să faci ceva ca să înveţi să dansezi vals vienez sau valsul mirilor? Îţi doreşti să nu te faci de râs la propria nuntă şi să dansezi fără să ai sau să dai bătăi de cap? Soluţia este un profesor de dans numai pentru voi doi. Profesionalismul nostru este suficient pentru ca să fiţi încântaţi, aplaudaţi şi admiraţi.

Cursuri speciale

Credem că fiecare companie îşi doreşte angajaţii mai relaxati, mai eficienţi şi care să lucreze mai bine. Cursurile de dans sunt o alternativă importantă în procesul de motivare, consolidare (teambuilding) sau menţinere a angajaţiilor. Ele pot fi sub forma de abonamente cu durata variabila, fiind desfaşurate la sediul nostru sau al dumneavoastră. De ales putem alege împreună dansurile, în concordanţă cu domeniul de activitate al companiei dumneavoastră şi profilul general al angajaţiilor: salsa, merengue, rock’n’roll, cha-cha-cha, rumba, bachata, vals lent , vals vienez sau poate chiar tango european sau argentinian.

De ce să dansăm?

Iată câteva motive pentru care ţi-ai dori să începi să-nveţi să dansezi:

 • te ajută la coordonarea mişcărilor
 • îţi dezvoltă echilibrul
 • arzi calorii
 • dansul, făcut cu regularitate îţi îmbunătăţeşte sănătatea în multe feluri, prevenind bolile de inima şi tensiunea ridicată
 • îţi dezvoltă vigoarea şi forţa
 • îţi păstrează flexibilitatea
 • poţi învăţa multe despre corpul tău
 • vei cunoaşte multe persoane şi vei afla multe despre dans şi despre cultură în general
 • îţi vei îmbunătăţi capacitatile de comunicare
 • îţi vei dezvolta capacitatea de lucru în echipa
 • este un mod diferit de a-ţi exersa creierul
 • dansul este un mijloc prin care veţi cunoaşte şi alte forme ale artei, ca dramă şi muzică
 • pentru că este distractiv

Vă invităm la dans!

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (69)

 1. LX

  se platesc cursurile?

  Răspunde

  • proro

   Asa cum e şi normal să fie, cursurile sunt cu plată.

   Răspunde

 2. Nica

  Buna,

  da, cursurile se platesc – 100 lei/ luna X 3 antrenamente/saptamana.
  pt mai multe detalii contactati numerele de telefon de mai sus!

  Răspunde

 3. REBI

  STAU IN BURDUJENI DAR NU AM AUZIT NICIODATA DESPRE ACESTE ORE DE DANS LA SCOALA 11, AM URMATOARELE INTREBARI SI RUGAMINTI AS VREA SA MA INSCRIU SI SA VIN REGULAT DAR AM UN PROGRAM VARIABIL SI SCHIMBATOR LA FACULTATE DUPA CUM POATE CUNOASTETI CUM SE DESFASOARA ACTIVITATILE LA ACEASTA INSTITUTIE. DECI ACESTE CURSURI LA CE ORE SE DESFASOARA, CUM MA POT INSCRIE, CUM POT BENEFICIA DE UN ABONAMENT LUNAR, CAT MA VA COSTA, SUNT SI ALTE PERSOANE CARE PARTICIPA LA CURSURI IN ACEASTA LOCATIE SPECIFICATA ADICA SCOALA NR.11?

  Răspunde

  • Nica

   buna REBI

   au incetat cursurile in sala scolii nr 11.
   S-au mutat doar in sala BOOM Dance (linga Carrefour, fostul spatiu de joaca Alessya Kids).
   Stim foarte bine cum e cu facultatea, de aceea cursurile pentru persoanele adulte se tin seara in jurul orei 20.

   Pentru mai multe detalii, te rog, contacteaza unul din numerele de mai sus.

   In curand va aparea si site-ul nostru cu mai multe detalii.

   Merci

   Răspunde

   • livia

    Buna ziua Nica ! Cat costa un abonament pentru o persoana de 14 ani la dansuri moderne ?

    Răspunde

 4. deea

  clubul meu:X:X:X

  Răspunde

 5. oana

  Buna,

  Inscrierile pt adulti au o data anume sau se pot fc oricand?

  Răspunde

  • Nica

   Buna Oana,

   inscrierile se pot face oricand intrucat lectiile pt incepatori se predau ciclic.

   Răspunde

   • Adriana

    Ca incepatoare, ce trebuie sa fac, pentru cursurile de dans cum ar fi pop dance, hip-hop ? Unde se fac inscrierile?

    Răspunde

    • Mishu

     Buna Adriana.
     Inscrierile pentru o grupa de hip hop sau pop dance nu se fac individual. Oricine doreste sa invete astfel de stiluri formeaza o trupa din minim 10 persoane. Inscierea se face de trupa.

     Răspunde

 6. katy

  se face cu perechi fata -baiat?

  Răspunde

  • Mishu

   La grupele de dans sportiv nu este obligatorie inscrierea ca si pereche fata-baiat, desi ar fi mult mai bine. La grupele de hip hop pot fi trupe numai de fete sau baieti, cat si mixte, atata timp cat numarul de baieti/fete acopera cel putin jumatate din numarul fetelor/baietilor.

   Răspunde

 7. miss katy

  cand are loc concursul de street dance „boom dance”?

  Răspunde

  • Mishu

   Concursul de streetdance s-a numit „City Jam” si a fost organizat de Clubul sportiv „Boom Dance”. In momentul in care clubul are sustinerea necesara pentru a II-a editie (2010), se va face promovarea evenimentului si cu siguranta se va afla si o data exacta.

   Răspunde

 8. robertutzu smecherutzu

  sall ,ba nica scrie si tu mai putin ca vei face febra musculara la degete :))

  Răspunde

 9. Sorin

  Felicitari! Salut aparitia unui club de dans sportiv in Suceava, fac acelasi lucru in Atlanta,USA, ca instructor si pro-smooth, dar am crescut si locuit in SV aproape 30 de ani. Bafta!

  Răspunde

 10. diana

  misu care e nr tau de tel????

  Răspunde

  • mishu

   ca sa afli nr meu, cel mai usor ar fi sa te uiti la contact ;)

   Răspunde

 11. angy

  buna…as fi interesata si eu sa ma inscriu la cursuri de dans…imi place foarte mult sa dansez insa timpul este foarte scurt pentru mine. am si servici si facultate. printre toate acestea, as putea sa ma strecor si la cursuri? as vrea sa stiu cat timp tine o sedinta? va pupa angy :*

  Răspunde

  • mishu

   Cu siguranta te poti strecura atat la cursuri cat si la sala de dans. nu trebuie decat sa intri in contact cu noi ( tel 0741. 798 574 – mihai). Antrenamentele pentru grupele de adulti se desfasoara in zilele de luni, miercuri si vineri seara de la ora 20-21.
   Sau poti intra direct pe http://www.boomdance.ro sa vezi ultimele detalii de cursuri.

   Răspunde

 12. miruna

  buna.se fac cursuri in suceava de oricefel de dans?in special dansul mirilor?

  Răspunde

  • mishu

   buna, miruna.
   la BoomDance se fac mai multe stiluri de dans si mai multe dansuri in functie de stil. Dansul mirilor nu reprezinta nici una , nici alta :). La dansul mirilor trebuie sa va alegi un anume dans pe care vreti sa-l dansati (vals lent, vals vienez, tango…..).

   Răspunde

 13. vasilica

  BUNA ,ma nunmesc Vasilica si anul acesta in luna iulie o sa ma casatoresc ,si as vrea sa vin cu viitorul sot sa invatam vals vienez.Tot timpul cand trec seara de la serviciu ,ma uit la sediul vostru de la CARFFOUR si se vede lumina ,cred ca sunteti acolo si invatati !Vreau si eu sa ?PTt.nunta mai mult as vrea ca sa fie ceva special,ne_am ales deja valsul doar ca ne trebuie un instructor?astept raspuns

  Răspunde

  • mishu

   fara nici o problema…nu trebuie decat sa intri pe http://www.BoomDance. ro (contact)……. ateptam un mai sau un telefon din partea ta….

   Răspunde

 14. BOBO VALCEA

  salutare la amandoi, ma numesc BOBO, sunt instructor de dans in VALCEA, :)))) si vad ca merge treaba la Suceava, va doresc succes in continuare, sper sa ne vedem cat de curand. ma pregatesc sa-mi fac si eu clubul meu si voi merge in paralel si cu cel la care sunt afiliat. aveti grija de voi, numai bine!

  bafta la campionat!!!

  Răspunde

  • mishu

   multumim BOBO

   Răspunde

  • miim

   pentru BOBO….am o fetita care este interesata de dans (hip hop)). Te-as ruga sa-mi spui daca este un profesor/instructor la noi in valcea care sa „predea” acest gen de dans, si cum pot lua legatura cu el.Am cautat si am telefonat, dar majoritatea sunt axati pe vals, samba, etc. multumesc anticipat.

   Răspunde

 15. Rahelia

  Avetzi si o sala mai aproape de oras, mai in centru ? vreau sa invatz Belly dance, Sevillanas si Flamenco
  inca o intrebare … Datzi clase si la domiciliu ? (care este pretul pe ora ?)

  Rahelia :)

  Răspunde

 16. dorel1966

  Pe timpul vacantei de vara tineti cursuri de dans pentru performanta? Daca da ,care este perioada ,si primiti copii si de la alte cluburi (orele de particular de pereche cit costa) multumim pentru raspunsul pe care urmeaza sa-l primim.

  Răspunde

 17. Alex

  Buna.As dori sa iau si eu lectii de hip-hop,cand ma pot inscrie.Sa inteleg ca cursurile se tin langa carrefour.Si as mai dori sa stiu care este pretul abonamentului si programul cand se tin cursurile.

  Răspunde

  • boomdance

   nu trebuie decat sa intri pe http://www.boomdance.ro, pagina cursuri – sectiunea „Inscrie-te”….ne trimiti mail de inscriere si de acolo ne descurcam noi :)

   Răspunde

 18. alin

  cat ajung acum orele de curs????ca am nunta pe 27 august si as vrea sa invat ms

  Răspunde

 19. mishu

  Daca doresti sa vii la cursurile pentru adulti (antrenament de grup), abonamentul lunar este de 70 de lei. Daca vrei ceva mai special, vorbim de ore particulare.daca vrei mai multe info poti suna la 0741/ 798.574 – Mihai

  Răspunde

 20. Cristina

  Se fac si dansuri orientale ..cum ar fi Dansul Arabesc

  Răspunde

  • mishu

   din pacate nu…., pentru ca nu multa lume din Suceava nu este receptiva la un astfel de stil de dans. Daca reusesti sa aduni o grupa de minim 10 persoane in grupa, putem invata dans oriental, dar daca nu, aste e :(

   Răspunde

 21. SEMIAN MAGDA

  ANDI E CEL MAI BUN INSTRUCTOR DE LA STREET DANCE, DAR SI IN GENERAL. ARE NISTE MISCARI ORIGINALE PE CARE NIMENI NU LE POATE OBTINE USOR. ANDI IS THE BEST. BRAVO TIE, ANDI…..

  Răspunde

 22. mara

  Se danseaza bachata la incepatori? Daca da, in ce masura? Cat timp se aloca acestui dans? Multumesc!

  Răspunde

  • mishu

   Se invata si bachata la incepatori. Avem o grupa separata pentru dansurile latino-americane, pe langa bachata si salsa, rueda sau merengue, marti de la ora 21.00 . Din propria experienta pot sa-ti spun ca pentru orice dans nu exista o anumita perioada in care sa-l inveti. Ca sa inveti o coregrafie poate dura si 1 ora, dar ca s-o dansezi ca la carte poate dura si 1 an :).

   Răspunde

   • mara

    Cat costa cursul acesta, pentru dansurile latino-americane? Si cand se face o noua grupa de incepatori in cadrul acestui curs? Multumesc din nou! :D

    Răspunde

    • mishu

     Momentan grupa e formata, dar totul se preda ciclic, asa ca poti sta linistita :). Cursul costa 50 lei pe luna.

     Răspunde

 23. cristina

  as vrea si eu nr de tel de la un instructor particular din valcea.contact giovana_cobra@yahoo.com

  Răspunde

 24. delia

  Ca incepatoare, ce trebuie sa fac, pentru cursurile de dans cum ar fi pop dance, hip-hop ? Unde se fac inscrierile?:*

  Răspunde

 25. BoomDance

  ca si incepatoare, singurul lucru care ar fi de facut este sa fii prezenta la sala, la cursuri. inscrierile se fac la sala de dans (langa Carrefour), chiar si inaintea inceperii orei (sambata si duminica de la orele 14.00).Pentru alte informatii poati suna la nr. 0743.557.417 – Andi.

  Răspunde

 26. delia

  aha..multumesc pt informatii..dar un curs de StreetDance cat ar costa?:*

  Răspunde

 27. BadBoyRock

  man pot sa ma inscriu?

  Răspunde

 28. BoomDance

  Pentru inscriere la cursul de streetdace poti suna la nr. 0743.557.417 – Andi.

  Răspunde

 29. cory

  buna ,se fac cursuri si ptr copii de gradinita?se plateste si cat?
  multumesc frumos.

  Răspunde

  • BoomDance

   buna . se fac. costul este in functie de numar. pentru mai multe detalii puteti suna la 0741.798.574 Mihai

   Răspunde

 30. tina

  buna seara

  as dori sa stiu daca se mai pot inscrie acum copii de gradinita…sau doar la inceput de an?
  daca da as dori un numar de telefon pentru inscriere

  multumesc

  Răspunde

  • BoomDance

   BunA seara,
   Inscrierile se fac pe tot parcursul anului… numarul de mai sus este valabil : 0741.798.574 – Mihai

   Răspunde

 31. sinziana

  buna ziua asi fi si eu interesata sa fac cateva lectii de dans pentru valsul mirilor , de cate ore este nevoie si cat ajunge 1 sedinta( melodia tiempo de vals).

  Răspunde

 32. Chiriac

  Buna , as dori si eu sa urmez cururile de dans after-work . cine mainformeaza si pemine tariful si programul ? va multumesc !

  Răspunde

 33. Vlad

  As vrea si eu sa ma inscriu ..am 13 ani jumate…:d…si as vrea sa danseaza asa un stil pop ..sau rock …cat costa ..si unde ma inscriu?

  Răspunde

 34. Madalina

  Buna , as vrea sa ma inscriu … am 14 anii , cand se tin cursurile de dans stil pop ?

  Răspunde

 35. Damian Maria Catalina

  se fac si cursuri de dans popular?

  Răspunde

 36. Andreea

  cat costa cursurile lunar?

  Răspunde

 37. bianca

  Am 10 ani si ma numesc bianca asi vrea sa ma inscriu doar am niste intrebari: cati copii sunt? Cum se numesc copii? Unde e mai friumos la dans modern sau la sportiv?

  Răspunde

  • BoomDance Suceava

   Buna Bianca. Asta depinde de tine. Pentru noi e frumos si la dans modern si la dans sportiv. Dacă te hotarasti si vrei sa te înscrii poți trimite un mail pe contact @ boomdance. ro

   Răspunde

 38. teodora

  buna as vrea sa stiu si eu daca se fac si lecti de dans pt valsul mirilor si cat costa.multumesc !

  Răspunde

 39. iosif

  frate zimi si mie breakdance faceti? is interesat de stilul asta mersi anticipat

  Răspunde

 40. sofia

  misu iti multumesc imi place dansul

  Răspunde

 41. Elena

  Imi poate zice cineva daca se fac cursuri de dans sportiv si in Radauti?.Multumesc

  Răspunde

 42. elea

  Buna cat costa cursurile pentru after work

  Răspunde

 43. Florina M

  Bună! Am 19 ani, şi m-ar interesa dansurile hip-hop , breakdance, cât costă cursurile? Şi care e programul? :)

  Răspunde

 44. Ioana Ganga Pahon

  Bună!
  Sunt la Universitatea „Stefan cel Mare „din Suceava si as vrea sa stiu daca mai faceti cursurile de initiere in dans,gratuite, luni de la ora 20:30.

  Răspunde

 45. Maria

  Cursurile sunt sambata si duminica sunt interesanta pt fetita mea de 13 ani ,si cat costa???

  Răspunde

 46. Eli piriiala

  La ce adresa se practica dansul hip-hop și streetdance?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.