Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Biosens

Firma SC Biosens SRL, cu sediul în Suceava, a fost înfiinţată cu scopul de a contribui la promovarea pe piaţa românească a unui mod de viaţă bio, un stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie sănătoasă şi o îngrijire armonioasă a trupului.

Produsele comercializate de firma Biosens depăşesc rigorile şi directivele organismelor europene în materie de producţie ecologică. Toate produsele sunt certificate de către instituţii care garantează calitatea, transparenţa şi autenticitatea apartenenţei produselor sectorului Bio. Firma Biosens reprezintă pe piaţa ecologică din România Tautropfen (cosmetică naturală din Germania), Biotta (sucuri ecologice din Elveţia), Lima (produse alimentare ecologice din Belgia), Maintal (dulceţuri ecologice din Germania) şi Hans Freitag (dulciuri din Germania). Mai multe informaţii despre sucurile ecologice Biotta şi cosmeticele ecologice Tautropfen găsiţi şi pe siteurile biotta.ro şi tautropfen.ro.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, recent Biosens a lansat noul site ecologic BioKids, destinat părinţilor şi copiilor deopotrivă.

Descriere companii produse

Compania Biotta a fost fondată Elveţia şi este unul dintre cei mai cunoscuţi pionieri organici, specializată în producţia de sucuri fabricate din fructe, legume şi mixturi din fructe şi/sau legume ecologice. Sucurile Biotta sunt 100% ecologice, obţinute prin metode ecologice de pasteurizare şi centrifugare – fără procese chimice, cu foarte puţine etape de încălzire – nu sunt diluate cu apă, nu au adaos de sucuri concentrate, nu conţin arome, coloranţi şi aditivi artificiali. Compania are o experienţă de peste 50 de ani în producţia şi vânzarea de sucuri ecologice, având o gamă de peste 24 de sucuri.

Lima este unul dintre cei mai importanţi producători de produse alimentare ecologice la nivel mondial care a consacrat prima fabrică pentru producţia de rondele din orez şi a introdus primele băuturi din orez de pe piaţa europeană. Compania a luat fiinţă în Belgia, dezvoltându-şi priceperea despre produsele organice încă din anul 1957. Majoritatea produselor Lima nu conţin gluten şi lactoză, fiind produse alimentare ecologice 100%. Gama de produse Lima mai conţine, pe lângă produse fără gluten şi lactoză, şi produse fără sare, colesterol şi cu o cantitate redusă de grăsimi în compoziţie.

Compania Maintal este lider de piaţă în Germania. Cunoscută la început sub denumirea de “Handel mit Vegetabilien und Landesprodukte”, compania Maintal a fost fondată în anul 1886 de către Josef Müller, având în prezent 120 de ani de existenţă. Astăzi, această companie este una modernă care produce dulceaţă de calitate premium, conservând aroma fructelor proasptete. Toate fructele provin de pe culturi ecologice şi sunt supuse controlului biologic de la seminţe până la recoltă, fiind interzisă folosirea pesticidelor şi îngrăşămintelor chimice, în concordanţă cu prevederile stricte ale Regulamentului Uniunii Europene cu privire la Agricultura Ecologică. Aceasta este modalitatea prin care dulceţurile Maintal îşi păstrează pe deplin aroma fructelor.

Marca Tautropfen este una dintre cele mai puternice mărci producătoare de cosmetică naturală din Germania. În 1989 Tautropfen a devenit pionierul în producerea de cosmetice ce se ridică la standardele de calitate Demeter şi astăzi este unul dintre cei mai importanţi furnizori de produse eco în lume. Tautropfen sprijină programe de protecţie a mediului înconjurător, precum şi diverse proiecte socio-ecologice în întreaga lume, de aceea în elaborarea produselor se renunţă la conservanţi şi la materiile prime pentru obţinerea cărora ar fi necesară uciderea animalelor.

Prin intermediul produselor Tautropfen, Biosens vă oferă una dintre cele mai consecvente cosmetice naturale existente pe piaţa actuală. Conţinutul fiecărui produs depăşeşte în mare măsură recomandările Consiliului European în ceea ce priveşte domeniul cosmeticii naturale.

Compania Hans Freitag a fost fondată în anul 1946 în Germania, fiind dedicată exclusiv producţiei de prăjituri şi biscuiţi. Biscuiţii ecologici Hans Freitag au fost introduşi cu succes pe piaţă în anul 2006. Încă de la început, biscuiţii Hans Freitag au obţinut şi şi-au păstrat certificatul de înaltă calitate IFS (International Food Standard). IFS este considerată a fi instituţia cu cele mai ridicate standarde pentru asigurarea calităţii în materie de produse alimentare.

Imagini

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.