Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

548 de fotografi și 3.792 de fotografii, la Salonul Internațional de Artă Fotografică Bucovina Mileniul III din acest an

Data publicării
Categoria

Salonul Internaţional de Artă Fotografică Bucovina Mileniul III organizat de Muzeul Bucovinei, Centrul Cultural Bucovina şi Consiliul Judeţean Suceava din acest an a ajuns la ediţia a XI-a.

Salonul este deschis tuturor artiştilor fotografi din ţară şi străinătate având înaltul patronaj FIAP şi a AAFR.

Data limită de trimitere a lucrărilor a fost 31 August 2014.

În acest an Salonul a avut două secţiuni, secţiunea OPEN şi secţiunea TRAVEL, la care s-au înscris în concurs 548 de artişti fotografi din 36 de ţări ale lumii. Artiştii fotografi participă cu 2.040 de lucrări de artă fotografică la secţiunea OPEN şi cu 1.752 pentru secţiunea TRAVEL, cu un total de 3.792 fotografii.

La această ediţie au participat un număr record de artişti fotografi cu cel mai important număr de lucrări fotografice intrate în concurs de până acum.

Juriul internaţional al Salonului se va întruni în perioada 22 Septembrie 2014 – 28 Septembrie 2014 pentru a premia cele mai bune lucrări de artă fotografică intrate în concurs acordând premiile: șase medalii FIAP, 12 menţiuni FIAP, șase medalii AAFR precum şi 12 menţiuni AAFR.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.