Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

560 de persoane s-au programat on-line pe site-ul Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava

Data publicării
Categoria

Până astăzi, 10 Ianuarie 2012, la ora prânzului un număr de 560 de persoane s-au programat on-line pe site-ul Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava pentru preschimbarea permisului auto. Persoanele care se programează on-line se prezintă la un ghişeu special, în ordinea şi la ora generată de sistem în momentul programării.

Am luat hotărârea să activăm sistemul de programări în sistemul on-line şi pentru preschimbarea permiselor auto pentru a decongestiona din aglomeraţia creată în aceste zile la ghişeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava. Mă bucur că sucevenii au fost receptivi la iniţiativa noastră şi s-au programat într-un număr mare în sistemul on-line, a precizat Florin Sinescu, prefectul judeţului Suceava

Reamintim că Legea 203/2012 pentru modificarea şi completarea OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice a fost publicată în 12 Noiembrie 2012 în Monitorul Oficial şi va intra în vigoare din 19 Ianuarie 2013.

Începând din data de 9 ianuarie 2012 pe site-ul Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava, www.prefecturasuceava.ro la secţiunea Serviciul Înmatriculări Vehicule şi Permise Auto, rubrica Rezervare schimbare permis auto există posibilitatea programării on-line.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.