Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Prețuri mai mici cu până la 80% în magazinele din Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

În prima lună a anului 2013, Iulius Mall Suceava aduce veşti bune pentru pasionaţii de shopping. Cei care doresc să-şi reînnoiască garderoba, să-şi completeze colecţiile de accesorii, să îşi facă un cadou parfumat sau să îşi îmbogăţească biblioteca sunt aşteptaţi în Iulius Mall Suceava la cumpărături mai ieftine cu până la 80%.

Clienţii care vor să îşi achiziţioneze piesele vestimentare mult visate vor găsi preţuri mai atractive cu până la 70% în magazinele Kenvelo şi Nichi Cristina Nichita. De asemenea, promoţii de până la 60% sunt la Be You, iar Dovani, Bigotti, Steilmann, Mari K, C&A şi Intersport au articole la care tarifele s-au înjumătăţit. Oferte cu până la 40% mai avantajoase propun şi Bellissima Fashion, Tobago, Reverse şi HV Street, iar lista magazinelor cu preţuri speciale continuă cu H&M, Janice, Luxor, Ely Alindor, Adidas şi America Skate.

Şi unităţile cu produse destinate prichindeilor au afişat surprizele colecţiilor de iarnă. Magazinul Louise îi răsfaţă pe cei mici cu articole mai ieftine cu până la 50%, Delia ’07 cu până la 40%, iar Evel Mod cu până la 20%.

Promoţiile colecţiilor de iarnă din Iulius Mall Suceava continuă şi în magazinele de încălţăminte: Coly până la 80%, Leonardo până la 50% şi Salamander până la 30%. La capitolul lenjerie, Jolidon propune cumpărături cu până la 70% mai atrăgătoare, Sofiaman are preţuri mai mici cu până la 50%, iar Mondex îşi răsplăteşte clienţii fideli cu discount-uri tentante.

Pentru cei care adoră parfumurile şi cosmeticele, cumpărăturile la Sephora sunt cu până la 70% mai reduse. Clienţii care doresc bijuterii şi accesorii din magazinele Iulius Mall Suceavasunt aşteptaţi la Sabrini şi Pechora cu promoţii de până la 50%, în timp ce Agora şi Stil Biju au pregătit oferte tentante.

Şi librăriile Nemira şi Cărtureşti au preţuri atractive, iar Valentini Bianco a tăiat până la 50% din tarife.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.