Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Dăruieşte bucurie! Poţi fi primul care aduce sărbătoare în sufletele lor!

Data publicării
Categoria

În fiecare zi, la ora 11:00, o femeie cu capul acoperit iese din Centrul de cazare şi proceduri pentru solicitanţii de azil. Merge să-şi ia copilul de la grădiniţă.

Ea are două fetiţe şi este dintr-o ţară în care teama reprezintă un mod de viaţă. Dragostea de mamă, războiul şi persecuţia au făcut-o să fugă cu copiii acolo unde a găsit siguranţă. A ajuns în România şi a solicitat o formă de protecţie. A fost primită cu căldură şi, cel mai important, i s-a dăruit speranţa unei vieţi noi. A urmat programul de integrare şi astăzi ea simte că face parte din societatea noastră, deşi nu ştia nimic despre România înainte să ajungă aici.

Inspectoratul General pentru Imigrări lansează campania Dăruieşte bucurie! Poţi fi primul care aduce sărbătoare în sufletele lor!.

Campania se desfăşoară în perioada 2-23 Decembrie 2013 şi are ca scop strângerea de bunuri prin contribuţie benevolă pentru persoanele solicitante de azil şi refugiaţi din România, acestea fiind dăruite în preajma sărbătorilor de iarnă.

Puteţi să vă alăturaţi cadrelor Inspectoratului General pentru Imigrări în demersul campaniei, fie cu un cadou cumpărat, fie cu jucării, rechizite, hăinuţe sau orice alte articole folositoare pentru copii şi adulţi.

Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil
strada Perilor, numărul 2, Rădăuţi, judeţul Suceava

Biroul pentru Imigrări Suceava
Bulevardul 1 Mai, numerele 7-9, Suceava, judeţul Suceava

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.