Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Eco Wash face ca nou orice autovehicul în parcarea Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Clienţii care vin la Iulius Mall Suceava la shopping, distracţie sau relaxare şi îşi doresc ca, între timp, autoturismele să devină ca noi, spălătoria auto ecologică recent dată în folosinţă răspunde acestor ultime preferinţe în materie de servicii.

În parcarea Iulius Mall s-a dat în folosinţă Eco Wash, o staţie sută la sută ecologică, echipată cu aparate de spălat şi curăţat auto cu jet intensificat de abur cald şi cu substanţe biodegradabile. Metoda s-a dovedit a fi nu doar extrem de rapidă, dar şi cea mai eficientă pentru exteriorul autovehiculelor şi interiorul acestora (tapiserie, bord, portbagaj). Uzuală în întreaga lume, această practică rapidă, ieftină şi mai ales comodă pentru proprietarii auto a pătruns cu succes şi pe piaţa românească, mai cu seamă în marile oraşe.

Echipamentele folosite de Eco Wash au fost concepute ca o preocupare majoră faţă de mediul înconjurător, funcţionând fără spumă activă şi având consum de apă diminuat cu până la 95% (nici doi litri de apă pentru igienizarea unui autovehicul de dimensiuni medii). În plus, aceste aparate permit utilizarea în orice locaţie şi anotimp, fiind mobile şi cu utilizări multiple.

Eco Wash se adresează persoanelor foarte ocupate care preferă să facă două lucruri deodată: cumpărături sau relaxare fără să aştepte la cozile interminabile de la spălătoriile auto obişnuite. În plus, Eco Wash oferă la Iulius Mall nu doar calitatea serviciilor, dar şi preţuri mult sub nivelul pieţei. Spălarea exterioară cu abur costă 13 lei (turism) şi 15 lei (jeep). Aspiratul şi igienizatul interiorului: 12 lei, respectiv 15 lei (maşină de teren). Spălatul motorului cu abur şi degresarea componentelor: 10 lei, aceasta fiind şi singura metodă recomandată de specialişti. Curăţarea tapiseriei: 58 lei (turism) şi 65 lei (jeep), adică mai puţin de jumătate din costul perceput de alte spălătorii auto. Eco Wash oferă preţuri avantajoase şi la achiziţionarea pachetelor cu toate serviciile: 85 lei (turism) şi 95 lei (jeep). După aproximativ patru spălări cu jet de abur intensificat, autovehiculul dumneavoastră nu mai are nevoie de polish (tratament de redare a strălucirii vopselei exterioare).

Mai nou, Eco Wash spală calitativ în parcarea Iulius Mall şi motorete şi motociclete la preţul de doar 10 lei.

Publicitate

Comentarii (2)

  1. ionut

    si-a spalat cineva acolo? am auzit ca ies tapiteriile foarte bine, nu folosesc bio-carpet ca altii…

    Răspunde

  2. simi

    am spalat eu, aveam tapiteria foarte murdara, am fost acolo si a iesit foarte bine si la aprox 70 lei, la alte spalatorii imi cereau peste 150 lei

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.