Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

„Sprijin pentru sinistrații din Bucovina”, la final

Data publicării
Categoria

Shopping City Suceava în parteneriat cu Fundaţia ANA, Asociaţia Sfântul Ioan şi Camera de Comert şi Industrie Suceava au organizat în perioada 5-18 iulie 2010 o campanie de colectare de bunuri destinate ajutorării persoanelor afectate de inundaţii.

Pe perioada celor două săptămâni la centrul de colectare amenajat în cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava au fost donate: obiecte de îmbrăcaminte, încăltăminte, pături, covoare, jucării, veselă, un televizor, un aragaz şi două frigidere, precum şi ulei, zahăr, orez, conserve, apă şi detergent.

Carrefour Suceava s-a alăturat campaniei prin donarea a 50 de pijamale pentru copii. De asemenea, aşa cum au anunţat piloţii de drift în cadrul evenimentului Drift Show, ce a avut loc pe 10 şi 11 Iulie 2010 la Shopping City Suceava, din banii colectaţi la taxi-drift au cumpărat apa pentru sinistraţi.

Marţi, 13 Iulie 2010, au fost transportate primele ajutoare către familiile afectate de inundaţii din localitaţile Hânteşti şi Zvorâştea. Astazi, 21 iulie, au fost depozitate la Căminul de Bătrâni Sfântul Ioan cel Nou din Suceava bunuri ce urmează să ajungă la familiile din Dorneşti, ce vor beneficia de cele 20 de case construite de către Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor.

Organizatorii campaniei mulţumesc pentru solidaritate tuturor celor care s-au implicat în aceasta acţiune, atât persoanelor care au contribuit prin donaţii, cât şi partenerilor media.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.