Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Frunză verde a… Bocului!

Data publicării
Autor
Constantin DURA

Tocmai acum când frunzele se pregătesc să înveselească ochii noștri obosiți de atâta alb, în PDL e toamnă tristă căci cea mai mare și veche frunză s-a lăsat dusă de vânt tocmai în vârful copacului PNL, plângând însă nițel că așa-i stă bine miresei când părăsește casa părintească.

Frunzăverde zis și Sorin, omul numărul doi în partidul pe care tocmai l-a părăsit, a produs mai mult decât o furtună la palat și a tras un pic cortina și ne-a spus ceea ce știam toți: că România e așa și așa, ca și cum de 20 de ani de când se învârte prin politica a fost mereu violat și trimis la produs, dar vorba lui Pristanda altele am eu in inima mea.

Acum vom avea un tandem Crin-Frunzăverde care ar putea deveni și sigla partidului nou înviorat de fotosinteza noului venit și cine știe ce-o să mai urmeze, dar ne-am cam obișnuit cu politica aceasta în care indivizii se cred de neînlocuit. Mâncătorul de rahat cu diplomă de doctor în sociologie l-a numit gunoi, iar Boc a trecut de mult de limita ridicolului și a devenit de-a dreptul grotesc, compromițând grav imaginea ardeleanului… Doar doamna Nuți a rămas fără frunză, dar se va ascunde și ea în Carpathian Garden.

Între timp România este vândută bucată cu bucată prin hotărâri de Guvern date pe șest, iar cei puși să administreze avuția țării sunt primii care bagă mâna până la gât și nu mai este mult și se va ajunge la fundul sacului. Pe când bietul român a suflat în mâini toată iarna stând cu caloriferul închis de spaima facturilor aflăm că funcționari de la ANRE, ROMGAZ, precum și firme private au primit gaz la preț subevaluat, adică mai ieftin decât bietul pensionar pentru care nu varsă nimeni o lacrimă.

Dragii mei tineri ce veți duce numele acestei țări mai departe, lăsați pentru o vreme cluburile și ieșiți să vă apărați viitorul vostru pentru că politicienii români se mută dintr-un partid la altul nu pentru binele nostru, ci pentru a rămâne acea clasa privilegiată și discreționară cu noi. Așa ca oricâte transferuri spectaculoase se vor face de la o echipă la alta noi vom cânta:

Vin ai noștri, pleaca-i noștri,
Noi rămânem tot ca proștii,
Bună țara, rea croială,
Mama ei de rânduială!

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.