Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Licitație pentru desemnarea unui nou operator de termoficare al Sucevei, pe 14 mai

Data publicării
Categoria

Serviciul de transport şi distribuţie a energiei termice către locuinţele a peste 22.000 de familii din municipiul Suceava va fi scos la licitaţie, la jumătatea lunii viitoare.
„Pe 14 mai va avea loc licitaţia pentru transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice în municipiul Suceava. Ofertele se pot depune chiar şi în ziua respectivă, până la ora 09.00 dimineaţa. Garanţia de participare este de 100.000 lei, iar valabilitatea ofertei – 90 de zile”, a anunţat primarul Sucevei, Ion Lungu.
Documentația de atribuire cuprinde studiul de oportunitate, HCL privind delegarea de gestiune, contractul de delegare, caietul de sarcini, regulamentul serviciului public de transport şi distribuţie.
„Sperăm să fie depuse cât mai multe oferte, să putem alege un ofertant şi să desemnăm un nou operator, pentru că este o situaţie delicată astăzi cu operatorul care este în insolvenţă”, a adăugat şeful municipalităţii sucevene.
Serviciul de termoficare a Sucevei este prestat în prezent de către SC Termica SA, care preia energia termică de la noua centrală, pe biomasă, a firmei Bioenergy.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.