Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Luna viitoare se decide cine va moderniza Piaţa Centrală din muncipiu

Data publicării
Categoria

Primarul Ion Lungu a declarat în acestă dimineaţă că în bugetul local sunt prinse lucrări de modernizare la piaţă în valoare de un milion de lei, ce vor include refacerea acoperişului, modernizarea pieţei şi încălzirea ei.

Modernizarea Pieţei Centrale din Municipiu se va face pe module, astfel încât încălzirea pe timp de iarnă se va face în funcţie de numărul de comercianţi din piaţă.

Primarul Ion Lungu are în vedere şi modernizarea celorlalte pieţe din muncipiu, respectiv Piaţa Mică din George Enescu şi Piaţa din Burdujeni.

Modernizarea pieţelor este dificială din lipsa banilor. Încasările la Administraţia Pieţelor sunt tot mai mici. Astfel, anul trecut s-a încasat doar 77,5% din valoarea încasărilor din 2008.

În același timp, clădirea fostei pieţe din Obcini ar putea deveni grădiniţă cu program prelungit, municipalitatea suceveană intenţionând să cumpere clădirea fostei pieţe din Obcini cu aproximativ 300 de mii de euro. De precizat este faptul că până acum, Primăria Suceava a investit în clădirea respectivă aproximativ 200 de mii de lei.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.