Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Măsuri aplicate ca urmare a atenţionării cod galben de caniculă

Data publicării
Categoria

Ca urmare a instituirii codului galben de caniculă pentru perioada 14 – 17 Iulie 2011, în baza dispoziţiilor Prefectului judeţului Suceava, autorităţile administraţiilor locale au luat măsuri pentru monitorizarea evoluţiei fenomenelor meteorologice, în vederea asigurării intervenţiei în timp util de la apariţia unei situaţii de urgenţă.

În aceste sens, la nivelul municipiului Suceava au fost înfiinţate un număr de 5 puncte de prim ajutor, ce sunt amplasate în zonele cele mai aglomerate din municipiu, respectiv Piaţa Centrală, Piaţa Mică, Piaţa Burdujeni, Piaţa En-gross Burdujeni şi în Bazarul Suceava. Totodată în oraşul Gura Humorului funcţionează un punct de prim ajutor ce este amplasat în faţa Muzeului Tradiţiilor Populare din localitate.

Precizăm că, până în prezent, nu sunt înregistrate cazuri de hipertermie şi nici avarii în sistemele centralizate de distribuire a utilităţilor, respectiv apă potabilă, electricitate, gaze naturale şi asigură că toate instituţiile implicate în gestionarea situaţiei sunt pregătite să intervină la nevoie.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.