Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Alte instituții publice

Judecătoria Suceava

Judecătoria Suceava este o autoritate publică din cadrul sistemului organelor judecătoreşti, fără personalitate juridică, potrivit art. 36 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară.

Află mai multe

Tribunalul Suceava

Construcţia Tribunalului Suceava a fost executată între anii 1850 şi 1855 cu funcţiunea iniţială de cazarmă militară (formată dintr-un corp în formă de U şi o capelă).

Află mai multe

Casa Corpului Didactic George Tofan

Casa Corpului Didactic George Tofan Suceava îşi propune să devină factorul principal în facilitarea şi susţinerea schimbării în învăţământul preuniversitar sucevean, prin asigurarea unei îndrumări constante, sistematice şi coerente şi prin furnizarea de programe pentru formarea şi dezvoltarea profesională a întregii comunităţi pedagogice sucevene, programe avizate de MECT şi, unele, acreditate de Comisia Specializată de Acreditare a Centrului Naţional de Formare a Personalului din Învăţământul Preuniversitar.

Află mai multe

Banca de Resurse Genetice Vegetale Suceava

În România, activitatea de colectare și păstrare a materialului genetic vegetal a început odată cu debutul preocupărilor de ameliorare științifică, dar aceste activități și-au conturat caracterul sistematic, orientat către conservarea genetică a resurselor vegetale pentru alimentație și agricultură simultan cu înființarea Băncii de Gene Suceava.

Află mai multe

Muzeul Național al Bucovinei

Muzeul Sucevei a luat fiinţă în 1895 şi a căpătat statut de persoană juridică la 4 Ianuarie 1900. Colecţiile sale s-au format atât în urma lucrărilor de degajare a Cetăţii de Scaun, de pământul şi molozul depus de-a lungul timpului, dar şi de descoperirile anterioare, cât şi în urma unor donaţii ale locatarilor oraşului.

Află mai multe

Curtea de Apel Suceava

Curtea de Apel Suceava este organizată potrivit următoarelor acte normative care reglementează organizarea şi funcţionarea autorităţii sau instituţiei publice :

Află mai multe